Els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius participen en la 5a edició del concurs Webs al punt .cat, que enguany compta amb un nou premi a la millor app

Websalpunt.cat
27 febrer 2015

Webs al punt .cat, un concurs que convida a tots els estudiants de territoris de parla catalana a dissenyar un lloc web propi en català

Totssom
18 febrer 2015

Aquesta notícia és una crida als dissenyadors i aficionats al disseny amagats entre els nostres lectors.

Domini.cat
10 febrer 2015

La Fundació puntCAT ha posat en marxa una promoció especial de descomptes, que estarà operativa fins al 9 de març

Domini.cat
06 febrer 2015

Avui, 6 de febrer del 2015, la comunitat catalanoparlant ha assolit una nova fita: ha aconseguit que ja hi hagi 85.000 dominis .cat actius

Registradors
04 febrer 2015

La Fundació puntCAT ha arribat a un acord amb l’empresa alemanya Strato AG, que des d’ara ofereix la possibilitat de registrar un domini .cat als seus usuaris.

Software
03 febrer 2015

Des de la Fundació puntCAT oferim enguany sessions formatives d’eines online i software per tal de fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans. La primera serà un Curs d'Iniciació al Wordpress, que se celebrarà a la seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona) els dies 19 i 20 de febrer de 9:30 a 13:30.

Altres
28 gener 2015

La Fundació puntCAT vol començar el 2015 premiant els vostres coneixements sobre el domini .cat i la seva història. Per això, cada primer dia laborable de mes posarem en marxa el #trivialpuntCAT: una pregunta amb tres possibles respostes. Necessitarem que esteu molt atents a la nostra pàgina de Facebook, ja que la qüestió es publicarà en qualsevol moment de la jornada. Els cinc primers usuaris en contestar correctament guanyaran un domini .cat gratuït (*)

Software
23 gener 2015

La Fundació puntCAT vol estar més a prop de la seva comunitat que mai. Per això, organitzarà enguany una sèrie de sessions de caire formatiu sobre l’ús d’eines online i desoftware. Les places dels seminaris seran limitades i s’oferiran mitjançant els perfils de Facebook i Twitter de la Fundació puntCAT.

Domini.cat
21 gener 2015

El 2014 resultà tot un èxit per a la Fundació puntCAT, especialment pel que fa al número de noves altes de dominis .cat, que va ser el més elevat des del naixement del domini de la comunitat catalanoparlant. En total, durant l’any passat es van donar d'alta 23.534 nous dominis, una xifra que supera fins i tot la del 2006, l’any en què es posà en marxa el domini .cat i que comptà amb un total de 19.856 nous .cat.

Llengua
19 gener 2015

A més de promoure i gestionar el domini .cat, la Fundació puntCAT treballa per augmentar la presència del català a l’àmbit d’Internet i les TIC. Per això, ha decidit donar suport a la campanya ‘Spotify en català’, que es posà en marxa el darrer 26 de novembre de 2014 a change.org.

Llengua
15 gener 2015

Article d'opinió de Santi Ribera, director de la Fundació puntCAT, on es fa palesa la importància d'utilitzar la llengua materna dels consumidors a l'àmbit de l'eCommerce.

Pàgines