Comunicats de premsa

Continguts d'interès per als professionals de la comunicació, perquè volem compartir amb la comunitat les activitats que fem per a apropar-vos el domini .cat i normalitzar l'ús del català a Internet.

27 comerços de Taradell ja tenen el seu web amb domini .cat

La gira del programa Comerç local finalitza la seva estada a Taradell després de 3 setmanes

29 desembre 2017

L’Agrupació de Botiguers de Taradell i la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització Comerç local al municipi.

De l’11 al 28 de desembre, 27 comerços de Taradell han aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa Comerç local. Dels comerços que han volgut participar al programa de digitalització, 22 d’ells no tenien presència a Internet amb el seu negoci, i han aprofitat l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament.

La Fundació puntCAT encara una nova etapa amb Carles Salvadó com a nou president de l’entitat

El patronat de la Fundació puntCAT ha escollit Carles Salvadó, en representació de la ISOC-CAT, nou president del puntCAT

14 desembre 2017

Les votacions del patronat de la Fundació puntCAT per escollir nou president es van dur a terme ahir la tarda, dia 14 de desembre. En Salvador Alegret, fins ahir president de l’entitat, va cedir la presidència a Carles Salvadó, en representació de la SOC-CAT, amb l’objectiu d’encarar una nova i il·lusionant etapa a la Fundació. La vicepresidència i tresoreria l’assumeix en Salvador Alegret, en representació de l’Institut d’Estudis Catalans, i en Saül Gordillo, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, manté la seva posició de Secretari.

Les votacions del patronat de la Fundació puntCAT per escollir nou president es van dur a terme ahir la tarda, dia 14 de desembre. En Salvador Alegret, fins ahir president de l’entitat, va cedir la presidència a Carles Salvadó, en representació de la SOC-CAT, amb l’objectiu d’encarar una nova i il·lusionant etapa a la Fundació. La vicepresidència i tresoreria l’assumeix en Salvador Alegret, en representació de l’Institut d’Estudis Catalans, i en Saül Gordillo, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, manté la seva posició de Secretari.

El programa de la Fundació puntCAT, Comerçlocal.cat, arriba a Taradell

De l’11 al 20 de desembre els comerços de Taradell podran obtenir un lloc web gratuït amb el registre del seu domini .cat

13 desembre 2017

L’Agrupació de Botiguers de Taradell ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació puntCAT per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi. Els comerciants de Taradell que registrin un domini .cat obtindran un lloc web gratuït per donar visibilitat del seu negoci a la xarxa. El lloc web, presència que s’ofereix als comerciants, conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital.

La Fundació puntCAT dóna suport institucional a la Generalitat de Catalunya

La Fundació puntCAT s’ofereix per gestionar el domini de país .ct, en cas d’un “SÍ” el proper 1 d’octubre

30 agost 2017

La Comissió Delegada de la Fundació puntCAT s’ha reunit amb el Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont, per manifestar el suport institucional de la Fundació a la Generalitat de Catalunya en la seva qualitat d’entitat promotora de la llengua i la cultura catalana a Internet, així com dels valors democràtics més bàsics de la societat.

Eduard Martín Lineros, nou Director General de la Fundació puntCAT

31 juliol 2017

Amb el relleu a la direcció, la Fundació puntCAT encara ara una nova etapa per seguir reforçant i desenvolupant la seva tasca fundacional. Un gran repte que Martin rep amb tota la força i determinació per tal d’afrontar el futur d’Internet i els seus serveis amb un esperit innovador, tot apostant pel desenvolupament industrial, la creació de coneixement i el foment de la llengua i la cultura catalanes.

24 comerços de Manlleu ja tenen el seu web amb domini .cat

La gira del programa comerçlocal.cat finalitza la seva estada a Manlleu després de 2 setmanes

25 juliol 2017

Del 27 de juny al 10 de juliol, 24 comerços de Manlleu han aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. Dels comerços que han volgut participar al programa de digitalització, 22 d’ells no tenen presència a Internet amb el seu negoci, i han aprofitat l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament.

Súria s'adhereixen al programa Comerçlocal.cat

Del 19 al 28 de juliol els comerciants que ho vulguin podran obtenir un lloc web de presentació del seu negoci en català.

18 juliol 2017

La Unió de botiguers de Súria i la Fundació puntCAT signen un conveni per tal que els comerços del municipi s’acullin al programa comerçlocal.cat del 19 al 28 de juliol.

21 comerços de Guissona ja tenen el seu web en català

La gira del programa comerçlocal.cat finalitza la seva estada d’una setmana a Guissona

28 juny 2017

L’Associació de Comerciants de Guissona en col·laboració amb la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Del 19 al 23 de juny, una vintena de comerços de Guissona han aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. La proposta ha tingut molt bona rebuda per part dels comerciants, ja que amb només una setmana s’han registrat 21 dominis .cat.

34 comerços de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja tenen el seu web amb domini .cat

La gira del programa comerçlocal.cat finalitza la seva estada a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant després de 3 setmanes

28 juny 2017

Del 7 al 23 de juny, 34 comerços de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han demanat el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. La proposta ha tingut molt bona rebuda per part de comerciants i restauradors. Des del moment de la presentació del programa comerçlocal.cat diversos establiments de l’associació de comerciants i restauradors es van mostrar interessats a tenir presència a Internet en català.

Manlleu s'adhereixen al programa Comerçlocal.cat

L’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Comerciants de Manlleu i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu han signat un conveni de cooperació amb la Fundació puntCAT, per portar a terme el programa comerçlocal.cat al municipi

27 juny 2017

L’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Comerciants de Manlleu, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu i la Fundació puntCAT han signat un conveni per tal que els comerços del municipi s’acullin al programa comerçlocal.cat del 27 juny al 10 de juliol.

Pàgines