To bring the Catalan-speaking Internet-user community closer to advanced used of new technologies and to normalise the Catalan language in the world of the Internet and Information and Communication Technologies, the Fundació puntCAT is making the following publications available to everyone. In Catalan only. We apologise for any inconvenience.

Firmes, d'aquí i de fora, que confien en .cat per adreçar-se al seu mercat
Introduction
30 January 2014
La Fundació puntCAT va ser present a la taula rodona de cloenda de l'Exposició “El català llengua d’Europa”, organitzada pel Departament de Cultura a Girona, sota el t´tiol "Català, espai digital".
El Barça comparteix la seva estratègai en línia amb nosaltres
Introduction
06 June 2013
La Fundació puntCAT ha realitzat una conferència al saló bizbarcelona 2013, adreçat a PIMES, juntament amb el FC Barcelona, per ajudar-les a apropar-se als seus clients mitjançat el .cat.
Infographics
17 May 2013
La Fundació puntCAT ha publicat una interessant infografia sobre l'estat de salut del domini .cat, set anys després de la seva posada en marxa.
Introduction
24 January 2013
Per a pal·liar la situació anòmala de la ela geminada en l'entorn digital donem suport al Grup de Treball per a la Normalització Tipogràfica de la Ela Geminada.
Introduction
29 November 2012
El Màster en Community Manager d'Initec ens va convidar a exposar als seus alumnes l'estratègia 2.0 desenvolupada per la Fundació puntCAT fins aleshores.
Introduction
05 October 2012
Hem participat a l'International Summit for Community Wireless Networks, amb els experts que treballen en projectes de xarxes sense fil comunitàries.
Introduction
29 September 2012
Ponència de la Fundació puntCAT en el marc de la Catosfera, la jornada més veterana que aplega els blogaires de parla catalana.
Introduction
14 June 2012
El domini .cat ofereix certes avantatges per a segmentar el mercat catalanoparlant i facilitar l’apropament als clients, tot parlant-los en la seva llengua i sense renunciar a cap altre domini.
Introduction
21 May 2012
En el marc del Seminari de Màrqueting estratègic realitzat a Valls (l'Alt Camp), vam realitzar aquesta presentació sobre els avantatges que ofereix el domini .cat per a segmentar el mercat catalanoparlant i facilitar l’apropament als clients.
Book
14 December 2011
.cat és la gran gesta de la societat civil catalanoparlant: aconseguir un domini d'Internet propi que situa la nostra comunitat a primera línia mundial sense necessitat d'un estat propi.
Imatge de la portada del llibre Noms de domini
Book
01 April 2011
Aquest llibre, escrit per Albert Agustinoy i editat per la Fundació puntCAT, pretén servir com a guia per a qualsevol persona que hagi de registrar o gestionar noms de dominis.
Book
03 February 2011
La Fundació puntCAT ofereix gratuïtament el llibre IPv6 per a tothom. Guia d'ús i aplicació per a diversos entorns, que explica com fer servir el nou protocol d'Internet.