The puntCAT Foundation in the media

Compilation of news items published in the media and on digital portals about the activities of the Fundació puntCAT and the .cat domain, arranged according to the original language of publication.We apologise for any inconvenience.

Una mirada a la xarxa

Website
Catalan
28 February 2014

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya us convida a visitar la pàgina del concurs de webs Webs al punt .cat, interessant, actual i ben organitzada. Una iniciativa de la Fundació puntCAT.

La mirada dels altres es posa sobre el domini .cat

Radio
Catalan
24 February 2014

El Matí de Catalunya Ràdio, a la secció La mirada dels altres, recull la notícia del Racó Català sobre el domini .cat, el 3r més emprat a Catalunya. Ho trobeu al 2' 55'' del següent enllaç.

En vuit anys, .cat és el 3r domini més emprat a Catalunya

Digital newspaper
Catalan
23 February 2014

El Racó Català publica el balanç del domini .cat al 2013 amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna. Destaca l'ús del .cat a nivell internacional i la seva extensió pels Països Catalans.

El domini .cat creix un 16% el 2013 i ja té més de 71.000 registres

Press agency
Catalan
21 February 2014

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) va cobrir la roda de premsa de la Fundcaió puntCAT en la que es presentava el balanç del domini .cat durant l'any 2013. Destaca l'ús del domini per part del món empresarial: el 58% dels llocs web del .cat són propietat d'empreses. Al següent enllaç es poden veure un parell d'imatges de l'equip de la Fundació puntCAT i escoltar algunes declaracions d'en Santi Ribera, director de l'entitat.

La Fundació puntCAT demostra un creixement internacional del domini

Digital newspaper
Catalan
21 February 2014

El Periódico se'n fa ressò del balanç del domini .cat durant l'any 2013 i destaca l'ús normalitzat del .cat entre el col·lectiu empresarial, que l'utilitza a les seves pàgines web per dirigir-se al mercat de parla catalana. També ressalta l'augment percentual del domini en un 78% fora d'Espanya i en empreses globals com Google, Danone, Youtube o Decathlon.

Una directiva txeca 'enamorada' del català

Digital newspaper
Catalan
20 February 2014

Una empresa internacional tradueix el seu lloc web al català perquè la seva directora de màrqueting “el porta al cor” després de viure un any a Girona. El web disposa del domini .cat.

El 8è aniversari del .cat al #PlanetaTIC d'El Prat Ràdio

Radio
Catalan
18 February 2014

El magazín d'actualitat del Prat Ràdio, en la seva secció #PlanetaTIC, destaca la rebaixa de preus del domini .cat coincidint amb el 8è aniversari del domini.

El Departament de Cultura elabora un argumentari amb 10 raons per utilitzar el català al món digital

Catalan
11 February 2014

Publicació impulsada per la Direcció General de Política Lingüística i adreçada a les empreses del món digital. Un dels grans arguments pels quals el català és una oportunitat de negoci és perquè disposa d'un domini propi a Internet, el .cat.

Los dominios “.es” crecen un 5,1% en 2013, pese al descenso generalizado en los registros

Website
Spanish
31 January 2014

Red.es, l'entitat estatal que gestiona el domini .es, ha publicat les dades de creixement del domini .es durant l'any 2013. Dels dominis emprats a l'estat espanyol, el .es i el .cat són els únics que han crescut en nombre de registres actius, un 5% i un 16% respectivament.

Recalquen la importància de difondre la llengua catalana en el món digital

Digital newspaper
Catalan
31 January 2014

L'exposició "El català llengua d'Europa" ha estat closa per la taula rodona "Català, espai digital", on a més de la Fundació puntCAT, també han intervingut l'Associació Amical Wikimedia, Appsencatalà i Softcatalà. El Diari de Girona recull la jornada.

Pages